Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές! Να καταπέσουν οι στημένες κατηγορίες στον Παύλο Αντωνόπουλο



Ο Παύλος Αντωνόπουλος είναι ένας εκπαιδευτικός, μαχητικός συνδικαλιστής, πρωτοπόρος σε κάθε εργατική και λαϊκή κινητοποίηση. (Σ’ αυτό το βίντεο από περασμένη διαδήλωση τον ακούμε να εκφράζει τις απόψεις του στο «Βαθύ Κόκκινο» για την πολιτική συγκυρία και την αναγκαιότητα δυναμικών μαζικών αγώνων).
Χτες στην πορεία που οργάνωσαν μια σειρά συλλογικότητες συνελήφθη και κρατείται ενώ το πρωί σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωτο με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής!
Σύμφωνα με πληροφορίες παραπέμπετε με διάταξη του ν187α –που έχει ψηφίσει και ο Σύριζα- ενώ σε ενδεχόμενη καταδίκη του θα κινδυνέψει με απόλυση από την δουλειά του, γράφαμε στις 9 Γενάρη 2014 σε ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε  «Με κατασκευασμένες κατηγορίες διώκεται ο αγωνιστής εκπαιδευτικός Παύλος Αντωνόπουλος»

Σ' αυτή επίσης της ανάρτηση μας Δίωξη στον εκπαιδευτικό Παύλο Αντωνόπουλο: "Για μια ακόμα φορά το δικαστικό κατεστημένο κάνει τη βρώμικη δουλειά για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε και το σχετικό υπόμνημα που κατάθεσε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο διωκόμενος αγωνιστής εκπαιδευτικός, ενώ στο κείμενο του που είχε τίτλο "Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!", ο Παύλος Αντωνόπουλος δίνει το στίγμα του απέναντι στην δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει: "Κανείς μόνος του στην επίθεση που δεχόμαστε. Δεν συνθηκολογούμε. Δεν υποτασσόμαστε. Αντιστεκόμαστε, περνάμε στην επίθεση. Θα νικήσουμε. Οργανωμένος λαός, λαός νικητής", είναι η κατακλείδα του κειμένου του.
Αύριο 30 Γενάρη γίνεται στα Δικαστήρια Ευελπίδων, η δίκη του Π. Αντωνόπουλου. Δεκάδες είναι τα καλέσματα για μαζική παρουσία του κόσμου σε ένδειξη αλληλεγγύης για να απαιτήσουμε την αθώωση του Παύλου,  
Κάτω τα χέρια από όλους τους αγωνιστές του κινήματος, Να σταματήσουν όλες οι διώξεις απέναντι τους

από: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ |

Δεν υπάρχουν σχόλια: