Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ για τη συναινετική αποχώρηση των “ψυγείων” της ΔΕΗ



Για τις 24 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου, λόγω ασθένειας του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ΑΕ, Μανώλη Παναγιωτάκη.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», αναβάλλεται για τις 24 του μήνα και η συζήτηση του θέματος αναφορικά με τη συναινετική αποχώρηση εργαζομένων στην επιχείρηση οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, τα γνωστά και ως “ψυγεία” της ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι σε προγενέστερο δελτίο τύπου η ΔΕΗ δήλωνε ότι επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία αποχώρησης συναινετικά στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει συγκεκριμένα όρια ηλικίας και έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.
Στο σχετικό δελτίο τύπου η ΔΕΗ ανέφερε ειδικότερα τα κάτωθι:
«Η Διοίκηση της ΔΕΗ, πέραν της αναγκαιότητας ανανέωσης του προσωπικού, επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία αποχώρησης συναινετικά στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει συγκεκριμένα όρια ηλικίας και έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.
Για το σκοπό αυτό θα χορηγήσει στους συναινετικά αποχωρούντες ποσό ύψους 15.000 ευρώ, για την υλοποίηση του οποίου ολοκληρώνονται οι τελικές ρυθμίσεις.
Κατόπιν τούτων και μετά από σχετικό αίτημα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, προκειμένου να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα, η οριστική απόφαση θα ληφθεί στο Δ.Σ. της 17ης Ιανουαρίου 2017», που όπως προαναφέρθηκε ήδη αναβλήθηκε για τις 24 του μήνα.


Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη 

από: - e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: