Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλίες Νάουσας Χαιρετίζει τον αγώνα των κατοίκων της Πιερίας ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών

     Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλίες Νάουσας στέλνει τους πιο θερμούς χαιρετισμούς της στους συναγωνιστές της Πιερίας ενάντια στις ανεμογεννήτριες του ολέθρου. 
Εργαζόμενοι, αυτές είναι η πιο μεγάλη απάτη και πλιάτσικο του ευρωπαϊκού (κυρίως γερμανικού) κεφαλαίου, σε συνεργασία με μια χούφτα Έλληνες μεγαλοκαπιταλιστές και ενδιάμεσους όλες τις βαθμίδες ξεπουλητάδων της χώρας μας.
Είναι ανεπίστρεπτη καταστροφή, δεν προάγουν κανενός είδους ανάπτυξη, άχρηστες τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και γενικότερα για την οικονομία της Ελλάδας, τοποθετούνται μόνο για χάρη των επιδοτήσεων. Ουσιαστικά είναι το πληρωμένο από εμάς ξεφόρτωμα της πεπαλαιωμένης βιομηχανικής σαβούρας της ΕΕ στη χώρα μας. 
Για αυτό και υποστηρίζεται τόσο αυταρχικά από το πολιτικό της προσωπικό, ενώ οι εδώ υπερασπιστές της δεν έχουν κανένα απολύτως επιστημονικό επιχείρημα για να εμπεδώσουν την άποψη τους.

         Συναγωνιστές-τριες και πολίτες της Πιερίας σώστε το υπέροχο βουνό σας, πηγή ζωής, ευημερίας και ευτυχίας, ώστε όλοι μαζί να σώσουμε την Ελλάδα από τη λαίλαπα των ανεμογεννητριών : Η νίκη σας θα είναι νίκη όλων μας!

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ»  , μέλος του «SOS ΒΕΡΜΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: