Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ο Erkan (Şerif Turunç) είναι η αξιοπρέπειά μας.!

ΠΗΓΗ: O ΑΓΩΝΑΣ

Ο Bilgehan Karpat θα ζει στον αγώνα μας!

 Ο Bilgehan Karpat  θα ζει στον αγώνα μας!
Ο Erkan (Şerif Turunç) είναι η αξιοπρέπειά μας.!

Σήμερα, Παρασκευή 27 Γενάρη 2017, προφυλακίστηκε ο Erkan (Şerif Turunç) με απόφαση του Δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης. Τον  υπέβαλαν σε βασανιστήρια παρ’ όλο που ήταν τραυματισμένος και δεν είχε καθόλου θεραπευτεί.  
Ο Erkan (Şerif Turunç) είναι η αξιοπρέπειά μας.

Ο Bilgehan Karpat, φοιτητής στο Πολυτεχνείο ODTÜ,  έπεσε μαχόμενος την ίδια μέρα που τραυματίστηκε και συνελήφθη ο Erkan (Şerif Turunç). Είχε  φυλακισθεί και στις ελληνικές φυλακές στην υπόθεση Γκύζη. Ήταν ένας αποφασισμένος αγωνιστής 28 χρονών που έλεγε «Δεν είμαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Κάνω αυτό που πρέπει και είμαι εκεί που πρέπει.»
Θα ζήσει στον αγώνα μας

Αυτοί πολέμησαν για μια χώρα που επιτίθεται σε όλους τους αντιπάλους της, που τους προφυλακίζει, που τους βασανίζει, που τους σκοτώνει. Αυτή πλέον είναι μια καθημερινή πραγματικότητα. Βομβάρδισαν τα βουνά με πολεμικά αεροπορικά σκάφη  (F 16) και αν  και πέρασαν ήδη περίπου 3 μήνες το κράτος της Τουρκίας δεν παρέδωσε ακόμα τους σωρούς των 10 ανταρτών στους γονείς τους.

Στα βουνά και στις πόλεις συνεχίζεται  ένας σκληρός αγώνας με πίστη και αποφασιστικότητα. Όποιο κι αν είναι το τίμημα οι αγωνιστές το πληρώνουν για μια ελεύθερη χώρα.  

1 σχόλιο:

οδυσεας είπε...

η κυβερνηση τσιπρα και η "δημοκρατικη" εε ... την θεωρη χωρα "ασφαλους προορισμου" και ενω γινεται ο κακος χαμος ο κκ τσιπρας ουτε μια νοταμ τουριστικη δεν εβγαλε... ( και αν η μιση μου καρδι ειναι εδω περα η αλλη μιση στην Τουρκια βρισκεται) ΟΠΛΟ ΜΑΣ, Η ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ..