Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Σκληρή αντεργατική επίθεση από "εργαζόμενους" στη ΔΕΗ προς εργαζόμενους στον ΠΣΥΠ/ΔΕΗ

Η τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ (ΠΣΥΠ/ΔΕΗ) για να αποδεχτούν τις ατομικές συμβάσεις, την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους και τις μειώσεις των μισθών τους, δεν πρέπει να περάσει.
Οι αντεργατικές και αντισυνδικαλιστικές πρακτικές του Δ.Σ ΠΣΥΠ/ΔΕΗ αμαυρώνουν την εικόνα του συνδικαλιστικού κινήματος στην ΔΕΗ και το σύνολο των εργαζομένων και συνταξιούχων της.

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα αυτούς τους κυρίους του δ.σ, ενός προμηθευτικού συνεταιρισμού που ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, και η κακοδιαχείριση τους όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να φέρουν τον συνεταιρισμό στο χείλος του γκρεμού, να απειλούν με απολύσεις να πιέζουν για ατομικές συμβάσεις και να εφαρμόζουν τέτοιες αντεργατικές πρακτικές και συμπεριφέρονται ως στυγνοί και ασύδοτοι εργοδότες? Κανένας! 

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που πρόσφατα προσήλθαν στις  κάλπες για την ανάδειξη του Δ/Σ στον συνεταιρισμό δεν ψήφισαν να εφαρμόζουν τέτοια μέτρα, και δεν νομιμοποιούνται να τα πράξουν.
 Οι ίδιοι κύριοι του Δ/Σ είναι υπεύθυνοι για τα χάλια που έχει περιέλθει  το συνδικαλιστικό κίνημα στη ΔΕΗ σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι , η επιχείρηση και ο λαός δέχονται τέτοια επίθεση.
Εκπρόσωποι εδώ και χρόνια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού συμφώνησαν και στήριξαν όλους τους αντεργατικούς νόμους και τώρα τους εφαρμόζουν οι ίδιοι στους εργαζόμενους του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού.
Οι μάσκες έπεσαν, οι εργαζόμενοι  θα πρέπει να στείλουν αυτούς τους κυρίους στα σπίτια τους και τις παρατάξεις τους σε πολιτική εξαφάνιση
Το ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη" και τα μέλη του θα σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων του συνεταιρισμού που αντιστέκονται στην τρομοκρατία της διοίκησης. που δεν είναι άλλοι εκτός από "εργαζόμενους" της ΔΕΗ που είδαν τον εαυτό του ως εργοδότη και αποφάσισαν να υλοποιήσουν τη σκληρή, ταξική πολιτική της Τρόικας της ΕΕ και της Κυβέρνησης!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Κοζάνη 5/10/2016
Το Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: