Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Άγρια επίθεση των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής κατά δύο γυναικών

Δύο γυναίκες έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στις δύο γυναίκες έξω από τα δικαστήρια στη Λ. Αλεξάνδρας. 
Το ένα από τα θύματα των ναζιστών ήταν η συνήγορος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με καταγγελία της Πολιτικής Αγωγής μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στη δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη, καθώς και σε άλλη μια γυναίκα τη στιγμή που κατέβηκαν από το τρόλεϊ. Οι δύο γυναίκες μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για να δώσουν στοιχεία για την επίθεση.

Τα φασιστοειδή βρίσκονταν στο χώρο πετώντας τρικάκια της Χρυσής Αυγής, με τα οποία καλούσαν σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο για τη μνήμη των Καπελώνη και Φουντούλη. 
Η εγκληματική επίθεση των χρυσαυγιτών είχε σαν αποτέλεσμα να διακόψει το δικαστήριο για τις 3 Νοεμβρίου αφού έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.
Μετά την επίθεση, συνολικά 25 μέλη της Χρυσής Αυγής προσήχθησαν στην κρατική ασφάλεια. Πρόκειται για 23 άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι δίοτι, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αναγνωρίστηκαν από τις γυναικες που χτυπήθηκαν.

ΠΗΓΗ: | Ημεροδρόμος



Δεν υπάρχουν σχόλια: