Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Άθλια και θρασύδειλη επίθεση του φασιστοειδούς Τζήμερου στην Αλ. Μπαλού

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε άλλη μία άθλια και θρασύδειλη πράξη, προχώρησε το γνωστό φασιστοειδές Θ. Τζήμερος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε την εκλεγμένη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ,  Αλεξάνδρας Μπαλού.
Για άλλη μια φορά,  στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το φασιστοειδές έσκισε αφίσες του ΠΑΜΕ για την πανεργατική απεργία στις 17 Μάη που είχαν τοποθετήσει οι εργαζόμενοι στο χώρο του υπουργείου Μεταφορών, όπου και συνεδριάζει το σώμα. Οταν του ζητήθηκε ο λόγος, ο Θ. Τζήμερος επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, προπηλακίζοντας και χτυπώντας την.  
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.
Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».

Καταδίκασαν 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαίτησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο να καταδικάσει το γεγονός και να αποβληθεί ο Τζήμερος από τη συνεδρίαση. Την ενέργειά του καταδίκασε το Περιφερειακό Συμβούλιο, με την παράταξη του Γ. Σγουρού (ΠΑΣΟΚ) να αποχωρεί από την αίθουσα, κρατώντας ίσες αποστάσεις. Χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνος Καράμπελας ζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο να καταδικάσει και όσους από τη Διοίκηση - όπως είπε - αυτοδίκησαν κατά του Θ. Τζήμερου.
Το γεγονός καταδίκασε και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου σημειώνοντας πως «καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε το ΠΑΜΕ στην οποία αναφέρει:
«Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές "Τζήμερος", αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.
Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους».

ΠΗΓΗ:  | 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: