Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στους Έλληνες η χαμηλότερη κύρια σύνταξη από όλες τις χώρες της ΟΝΕ !

Στα 723 € η μέση κύρια σύνταξη!
Στα 171 € η επικουρική!
Στα 98 € τα μερίσματα!
Αποκαλυπτικά στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας («ΗΛΙΟΣ») για τον Αύγουστο του 2017!
Ανάμεσα στα άλλα αποκαλυπτικά ευρήματα, που προκύπτουν από τα στοιχεία του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών των Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» του Υπουργείου Εργασίας του Αυγούστου 2017, είναι τα εξής:

Η μέση κύρια σύνταξη για τους Έλληνες συνταξιούχους ανέρχεται στα 723 ευρώ και είναι η χαμηλότερη στην ευρωζώνη! Η επικουρική ανέρχεται στα 171,34 ευρώ, ενώ τα μερίσματα στα 97,93 ευρώ!
Να σημειωθεί ότι προ Μνημονίων και ειδικότερα το έτος 2009, η μέση κύρια σύνταξη ήταν ύψους 1.080 ευρώ, η μέση επικουρική 343 ευρώ και το μέσο μέρισμα 164 ευρώ!
Αυτές οι συντάξεις είναι οι χαμηλότερες στην ευρωζώνη και αποτελούν ντροπιαστικό …ρεκόρ για τους Έλληνες που τις προηγούμενες δεκαετίες έδωσαν πολλές μάχες και έχυσαν αίμα για την κατάκτηση ενός αξιοπρεπούς ασφαλιστικού συστήματος, για την κοινωνική δικαιοσύνη και πρόνοια, πλην του ότι εργάζονταν σκληρά από παιδιά και για πολλές δεκαετίες, ώστε να φτάσει να ορθοποδήσει η ταλαίπωρη χώρα μας!!
Παραθέτουμε τα στοιχεία από το σύστημα «ΗΛΙΟΣ» (Πίνακας 14 στη σελίδα 23) μήπως και οι ξένοι και εγχώριοι υποστηρικτές της μνημονιακής πολιτικής αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής που έχει επιφέρει στην πατρίδα μας!!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ δεν θα σταματήσει να ενημερώνει τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους της πατρίδας μας και να υποστηρίζει ότι τα Μνημόνια καταστρέφουν τη χώρα μας!
Για την ΕΝΥΠΕΚΚ
Η Εκτελεστική Επιτροπή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: