Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Το Συνδικάτο «Η Ένωση» για τα δάνεια μαϊμού της ΔΕΗ

kozan.gr: Η πρώτη αντίδραση του σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ «Η Ένωση» για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του kozan.gr σχετικά με τις περιπτώσεις παραποίησης αδειών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων, που εξασφάλιζαν την χορήγηση εντόκων δανείων σε εργαζόμενους της ΔΕΗ από την περιοχή μας  

από:Kozan.gr 

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, αναρτήσατε στο site που έχετε, δημοσίευση με «Περιπτώσεις παραποίησης αδειών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων, που εξασφάλιζαν την χορήγηση εντόκων δανείων σε εργαζόμενους της ΔΕΗ από την περιοχή μας».

Μάλιστα αναφέρετε ότι εντοπίσθηκαν αυτές οι περιπτώσεις παραποίησης αδειών από την (ΔΑΝΠΟ) και πως προτίθεται, να προχωρήσει σε ΕΔΑ (Ένορκη Διοικητική Ανάκριση).

Επειδή αυτό που δημοσιεύετε είναι πολύ σοβαρό και διασύρει και την Επιχείρηση αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτή, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ η «ΕΝΩΣΗ» σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μην πάρει θέση.

Αν πραγματικά υπάρχει έστω και η παραμικρή σκιά, (πάντα σύμφωνα με αυτά που αναφέρετε στο δημοσίευμα σας), η Ιεραρχία της επιχείρησης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που εμπλέκονται.

Εμείς ως Σωματείο το έχουμε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι, σε όποιες μη νόμιμες διαδικασίες υπάρχουν, ποτέ δεν θα πάρουμε θέση για συγκάλυψη τους.

Αντιθέτως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την ιεραρχία τώρα όλα στο ΦΩΣ!!

Άλλωστε ως Σωματείο στις 11/6/2015 με ΑΡ. ΠΡΩΤ 4576 αποστείλαμε επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας για θέματα Διαφάνειας κ. Νικολούδη Παναγιώτη, όπου ζητούσαμε να δημοσιοποιηθούν τα Πόθεν Έσχες όλων των συνδικαλιστών της ΔΕΗ από το 1999, προκειμένου να έχουν σαφή αντίληψη και ιδία άποψη οι εργαζόμενοι, για το τι ακριβώς ισχύει με τους εκπροσώπους τους, ποιοι αγωνίζονται για τα εργατικά και εργασιακά δικαιώματα, χωρίς ο στόχος τους να είναι η αποκόμιση κερδών και η εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

Η «ΕΝΩΣΗ» ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!

Γραφείο Τύπου
ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: