Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί, κανιβαλίζουν προσφυγόπουλα και κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων [ΦΩΤΟ]

Μια ομερτά κάποιων αστυνομικών που λειτουργεί μέσα στις σελίδες του facebook, με την ονομασία «Σκυλιά του πολέμου», φαίνεται ότι έχει πάρει διαστάσεις γάγγραινας.
Μιλάμε για Έλληνες αστυνομικούς που ρίχνουν το επάγγελμα στο χαμηλότερο σημείο εξαθλίωσης. Αντί να υπηρετούν τον πολίτη, κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών σε συναδέλφους τους. Φυσικά δεν παραλείπουν να εξυμνούν τη Χούντα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όχι μόνο λοιδορεί συναδέλφους της, αλλά μιλάει για νεκρά προσφυγόπουλα «γαρνιτούρα» σε κάποιο φαγητό με γκέι ανθρώπους», αναρτά φωτογραφίες – εγχειρίδια βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών και προτρέπει τους αστυνομικούς πώς να κάνουν σωστά ένα βασανιστήριο, ενώ ο διαχειριστής της σελίδας έχει το mail:fyssas@maxairwmenos.com.
Μάλιστα όταν διάφοροι άνθρωποι τους έχουν κάνει κατά καιρούς report στο facebook, τα «σκυλιά του πολέμου» επικαλούνται πως βρίσκονται στο απυρόβλητο. Και πως ποτέ κανείς δεν πρόκειται να τους εντοπίσει. Αλήθεια η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνωρίζει τι συμβαίνει;
Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:
cop1_3
«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» (προηγουμένως είχαν ανεβάσει τα στοιχεία του ανθρώπου που αυθαίρετα αποκαλούν γκέι)
«Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη»
cop3_1
«Που είσαι Γιώργη να δεις κάτι δημοκράτες» (και έχουν κάποιον να προσκυνάει τον Παπαδόπουλο)
cop4_0.jpg
«Έχουμε 300 τρολ λογαριασμούς και στρατιές ανύπαρκτων ατόμων που κάνει ο ένας τον άλλον admin» (όταν το facebook τους ενημέρωνε πως ενδέχεται να κλείσει τη σελίδα τους γιατί προβάλει ρητορική μίσους.)
Δείτε το mail που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής αστυνομικός της σελίδας: fyssas@maxairwmenos.com
cop5

«Έχουμε τα χρήματα και τα μέσα να σας τρέχουμε μια δεκαετία στα δικαστήρια» (απειλούν κόσμο που δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις τους)
cop6
«Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά λεπτομέρειες και μικρά μυστικά – Άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά» (δείχνουν σε συναδέλφους τους πώς να χρησιμοποιούν το βασανιστήριο του πνιγμού.)
cop7

Δεν υπάρχουν σχόλια: