Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τι έλεγε ο "αγροτιστής" Γ. Κασαπίδης: “Χάνεται η φέτα, πέφτει η κυβέρνηση”!

Το όνομα του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη, ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα γιατί υπάρχουν πληροφορίες κατά τις οποίες είναι πιθανό να επιστρέψει στη ΝΔ. Βάζει, όμως, έναν όρο: Να παρέμβει ο πρωθυπουργός για να δώσει λύση στο πρόβλημα με την ονομασία της φέτας.
Ο κ. Κασαπίδης διαγράφτηκε από την Κ.Ο της ΝΔ όταν ψήφισε «παρών» στο τρίτο Μνημόνιο και ψήφισε “παρών” στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο δρόμος της επιστροφής του έχει ανοίξει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Realnews, ο βουλευτής Κοζάνης θεωρεί αναγκαία προϋπόθεση του επαναπατρισμού του στη ΝΔ τη θετική έκβαση στο ζήτημα της φέτας και ζητά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να εμποδίσουν την προωθούμενη εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά, για να μη δοθεί η άδεια στη χώρα της Βορείου Αμερικής να πουλάει λευκό τυρί με την ονομασία φέτα.
«Εγώ δεν έφυγα ποτέ από τις θέσεις της ΝΔ. Αν με θέλουν μέσα στο καράβι της ΝΔ, ας φέρουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις και εγώ θα τις υποστηρίζω» αναφέρει στην εφημερίδα ο κ. Κασαπίδης κρούοντας, πάντως, το κώδωνα του κινδύνου για την φέτα.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει «Η φέτα είναι καταλυτική. Χάνεται η φέτα, χάνεται ο Κασαπίδης. Ούτε καν συνεργασία δεν συζητώ».
Το θέμα μάλιστα έχει πάρει και διαστάσεις καθώς είχε αναλάβει πρωτοβουλία για συναντήσεις με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον υφυπουργό Οικονομικών, αλλά και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.
«Η φέτα είναι το αεροπλανοφόρο του στόλου των ελληνικών προϊόντων. Και εμείς βάζουμε πάνω στη φέτα την καναδέζικη σημαία; Μόνο από την εξαγωγή της φέτας μπορούμε να βγάλουμε 2 δισ. ενώ ψάχνουμε πια και το ευρώ».
Μάλιστα στη συνάντηση με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη φέρεται να είπε «Αν χαθεί η φέτα πέφτει η κυβέρνηση» ζητώντας από τον πρωθυπουργό να επιληφθεί επί του θέματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι δεν τον άφησε ο πνευματικός του να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, έχει χτυπήσει καμπανάκι και για τις… ελιές Καλαμών.
 24/11/2013

ΠΗΓΗ: Γ. Κασαπίδης: "Χάνεται η φέτα, πέφτει η κυβέρνηση"! - Aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: