Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής : Κράτος και παρακράτος χτυπούν τους αγωνιστές



Στη Χαλκιδική, γίναμε και πάλι μάρτυρες, της συνδυαστικής βίας, κράτους και παρακράτους. Τις ίδιες μέρες που τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, λειτουργούν ως προσωπική φρουρά των μηχανημάτων της Eldorado, παρακρατικοί μπράβοι της εταιρείας συνεχίζουν τους τραμπουκισμούς και τις προσπάθειες εκφοβισμού των αγωνιστών.


Στις πρόσφατες δράσεις τους μέλη του κινήματος, αποκάλυψαν τη συνεργασία ΕΛΑΣ-Eldorado για ακόμη μία φορά. Οι σεκιουριτάδες της Ελληνικός Χρυσός, ανενόχλητοι, κατέγραφαν με κάμερες την δράση και τα πρόσωπα των αγωνιστών, έχοντας την κάλυψη της αστυνομίας και σε αυτήν την παρανομία τους. Την ίδια στιγμή η ΕΛΑΣ έδειξε το γνωστό της πρόσωπο απέναντι στο κίνημα, όπως φάνηκε και από το υλικό που κυκλοφόρησε.
Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του συναγωνιστή από τον φυτευτό συνδικαλιστή της Eldorado, η αποικιακή και φασιστική συμπεριφορά συνεχίζεται. Καταστροφές στις περιουσίες των αγωνιστών, απειλές και εκβιασμοί αποτελούν πλέον, καθημερινό φαινόμενο στα χωριά γύρω από τις Σκουριές και όλα αυτά με τις πλάτες κυβέρνησης και αστυνομίας. Ταυτόχρονα η Eldorado έκανε μήνυση σε 5 αγωνιστές για να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, τις προσπάθειες τρομοκράτησης και ομηρίας του κινήματος.
Απέναντι στη βία κράτους και παρακράτους, απέναντι σε κάθε λογική εκφοβισμού, η κυβέρνηση, η εταιρεία και τα τσιράκια τους θα βρίσκουν τα κινήματα και τους αγωνιστές.
  • Να φύγει η Eldorado και να μην έρθει άλλη
  • Άμεση απόσυρση των κατηγοριών
  • Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr | ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: