Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Πύρρειος νίκη για τον Ερντογάν 

Τελικό αποτέλεσμα 48,92% ΟΧΙ και 51,08% ΝΑ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Χιλιάδες στη φυλακή.

Δεκάδες χιλιάδες απολυμένοι.

Η Αντιπολίτευση και οι δημοσιογράφοι φιμωμένοι και κρατούμενοι.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στην κυβέρνηση να παρακάμπτει το κοινοβούλιο για τη θέσπιση νέων νόμων και να περιορίζει ή να αναστέλλει δικαιώματα και ελευθερίες, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.


ΝΟΘΕΙΑ
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου να κάνει δεκτά ασφράγιστα ψηφοδέλτια ως έγκυρες ψήφους και μάλιστα με επίσημε ανακοίνωσή του.
Το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP), το μεγαλύτερο της αντιπολίτευσης, θεωρεί ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει "σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας" στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπως ανέφερε ένα στέλεχος του κόμματος.
«Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο απέτυχε καθώς επέτρεψε να διαπραχθεί απάτη στο δημοψήφισμα» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Μπουλέντ Τεζτζάν σε δημοσιογράφους από τα κεντρικά γραφεία του CHP στην Άγκυρα.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι διαπράχθηκαν παράνομες ενέργειες υπέρ της τουρκικής κυβέρνησης.
"Πολλές παράνομες ενέργειες διαπράττονται υπέρ της κυβέρνησης σήμερα, αλλά το "όχι" θα νικήσει στο τέλος" δήλωσε ο Ερντάλ Ακσουνγκέρ σε δημοσιογράφους στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του.
Νωρίτερα, σήμερα, το "Turkey untold" έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν πως η διαδικασία του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, δεν μοιάζει τόσο αδιάβλητη. Νέα ντοκουμέντα κυκλοφόρησαν στα social media από τη στιγμή που "κλείδωσε" η νίκη του Ερντογάν.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
20:37 Πύρρειος νίκη για τον Ερντογάν 
Τελικό αποτέλεσμα 48,92% ΟΧΙ και 51,08% ΝΑΙ
Και όλα αυτά σε ένα καθεστώς Φόβου και ακραίου Εθνικισμού.
Ενός εθνικισμού που καλλιεργούσε και καλλιεργεί και η ελληνική κυβέρνηση με κινήσεις και δηλώσεις οι οποίες ανεβάζουν το Θερμόμετρο και αποπροσαναλίζουν.
Βολικά όλα αυτά τόσο για τον Ερντογάν όσο και για τους Τσίπρα-Καμμένο.
Όμως οι ΦΙΛΟΙ ΛΑΟΙ της Τουρκίας είπαν ΟΧΙ
Αυτοί είναι οι σημερινοί ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: