Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η ΔΕΗ μας κάνει πλάκα…

Κάποιος τους  ειπε ότι τα ήδη υπερχρεωμένα νοικοκυριά έχουν χρήματα να προπληρώσουν το ρεύμα ενός ολόκληρου χρόνου για να πετύχουν έκπτωση 6%!  Η είδηση έχει ως εξής:;πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά (!) και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρει η ΔΕΗ από τις 12 Ιουνίου 2017. Το νέο Πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός» παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους.
Σε συνδυασμό με άλλα ισχύοντα προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Συνέπειας 15%, οι πελάτες μπορούν έχουν συνολικό όφελος έως 21% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών τους. Η ΔΕΗ καλεί τους πελάτες να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός και να ωφεληθούν με την επιπλέον έκπτωση 6%.
Αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την κατάθεση σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα της ΔΕΗ ή στις υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών.
Το νέο πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια της ΔΕΗ για βελτίωση της εισπραξιμότητάς της και τον περιορισμό των ανεξόφλητων οφειλών που υπερβαίνουν τα 2,5 δισ. ευρώ. Η είσπραξη των ανεξόφλητων οφειλών της ΔΕΗ αποτελεί πλέον μνημονιακή δέσμευση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και παρακολούθηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η παρέμβαση θεωρείται ζωτικής σημασίας για την εξυγίανση της αγοράς ηλεκτρισμού η οποία λειτουργεί αυτή τη στιγμή με ένα έλλειμμα της τάξεως του 1,5 δισ. ευρώ. Aνταποκρινόμενη στη μνημονιακή δέσμευση η ΔΕΗ έχει υποβάλει κατάλογο 8 δράσεων για την είσπραξη των ανεξόφλητων, μεταξύ των οποίων και την πρόσληψη συμβούλου που θα εξετάσει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης. Η εκπόνηση ενός σχεδίου προείσπραξης ρευστότητας μέσω της μετατροπής απαιτήσεων σε ομόλογα που θα διατεθούν σε επενδυτές σε χαμηλή τιμή και θα αποπληρωθούν με την είσπραξη των απαιτήσεων, έχει ανατεθεί στην PWC.

ΠΗΓΗ:  | foroline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: