Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ξεπουλάει και τα βουνά η μνημονιακή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας


Άλλη μια υπόσχεση της πλαστής αριστερής κυβέρνησης αποδεικνύεται ψεύτικη. Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος δεν συνάδει με τις μνημονιακές επιλογές της και με το ξεπούλημα του νερού, του αέρα, της γης, της ενέργειας. Έτσι λοιπόν η θυσία του Βερμίου, ονομάζεται ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και δεκάδες ανεμογεννήτριες για καθαρή ενεργεία.
ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. 
Η απόφαση να γίνει το βουνό μας χωματερή (όπως και άλλα βουνά), κρύβει την ευκολία που παρέχουν στις βιομηχανίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας να ξεφορτωθούν το τεράστιο και ξεπερασμένο στοκ παραγωγής τους και πάρθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και την τότε δημοτική αρχή. Βέβαια το ίδιο συνεχίζεται και σήμερα με χριστιανική ευλάβεια χωρίς να λογαριάζουν το ολέθριο αποτέλεσμα που θα χει στην φύση (στην οποία είμαστε κομμάτι της) η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
 
Η προσπάθεια τους να μας χρυσώσουν το χάπι, λέγοντας για "ανταποδοτικά οφέλη" είναι γελοία και θυμίζει τους κονκισταδόρες που χάριζαν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να τους κλέψουν την γη και την ελευθερία. Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας εκπέμπει σήμα κινδύνου καλεί σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στον βιασμό και στην εκπόρνευση της ζωής μας. Προτείνει γενικές συνελεύσεις και δημιουργία επιτροπής αγώνα. Το Βέρμιο είναι η ιστορία μας, η ζωή μας η γη και η ελευθερία μας.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας
τηλ. 2332026112 
6980001121 
6937204058

Δεν υπάρχουν σχόλια: