Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΝΕΜΟΓΕNΝΗΤΡΙΕΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 819 ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ



Οι 279 στο Δήμο Νάουσας, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Γεωργίου. Σημαντική η σύσκεψη- ενημέρωση με πρωτοβουλία του ΕΟΣ και του δικτύου 'ΒΕΡΜΙΟΝ ΣΟΣ' και τη συμμετοχή πολλών φορέων. Ανάγκη να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα και να ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις με τη συμμετοχή Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου κ.α.
Ανεπανόρθωτη καταστροφή στου οικολογικό σύστημα του Βερμίου θα επιφέρει η τοποθέτηση εκατοντάδων ανεμογεννητριών που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν μεγάλες εταιρίες της χώρας μας, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που παρέθεσαν οι ομιλητές την Τετάρτη στην πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στo κατάμεστo από κόσμο 'Στέκι Νεολαίας'.


Τη διοργάνωσαν ο ΕΟΣ Νάουσας (ορειβατικό τμήμα) και το δίκτυο «ΒΕΡΜΙΟΝ ΣΟΣ» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική, ιδιαίτερα οι τοποθετήσεις των συμπολιτών μας στο τέλος, αφού άκουσαν τα απίστευτα καταστροφικά στοιχεία για το περιβάλλον του βουνού μας που παρέθεσαν οι ομιλητές. Ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Βελής και είπε: “Η σημερινή σύσκεψη έγινε για να βρούμε ένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Λίγοι θα αποφασίσουν για αυτό. Πολλοί όμως θα το γευτούν. Για αυτό η σημερινή ημερίδα έχει σαν σκοπό, την καλύτερη ενημέρωση όλων μας, σχετικά με το θέμα αυτό και εύχομαι και ελπίζω να συμβάλει θετικά στην αποκρυστάλλωση κάποιων απόψεων και θέσεων”.

Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία όλων των πολιτικών μας και αίτημα των πολιτών στην επόμενη συγκέντρωση για το φλέγον αυτό θέμα, να είναι όλοι παρόντες.
 Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει όλοι να το αντιμετωπίσουμε στο επίπεδο που πρέπει. Ο φυσικός μας πλούτος είναι το μέγιστο αγαθό και πρέπει να τον προστατεύσουμε. Ο Δήμος Νάουσας, οφείλει να μπει μπροστά και ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο να μιλήσει με καθαρά λόγια. Δέχεται ή όχι την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στο Βέρμιο; Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες αναμένουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις από τους δημοτικούς μας άρχοντες, αλλά και από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές της Ημαθίας. Για να δούμε...

 ΠΗΓΗ:ΑΝΕΜΟΓΕNΝΗΤΡΙΕΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 819 ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: